A GD GÉP ÉS DARU KFT. minőségpolitikája egyeségesen és teljes körűen érvényes a társaság valamennyi tevékenységére, működésének folyamataira.

A GD GÉP ÉS DARU KFT. felső vezetősége elkötelezte magát az üzleti stratégia és minődéspolitika alapján az

MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány

minőségirányítási rendszer működtetésére. A minőségirányítási rendszert a társaság a minőségirányítási kézikönyve és eljárásai szerint működteti.

A rendszer működésének célja, hogy a társaság tevékenységeit a vevők felé - a társadalom követelményei szerint - magas szakmai-minőségi színvonalon, hatályos jogszabály-alkalmazás biztonságával, a szabványoknak megfelelően teljesítse.

A GD GÉP ÉS DARU KFT. felső vezetősége a jelenlegi beszállítói pozícióit meg kívánja őrizni, valamint új területeken kíván beszállítóvá válni.

A társaság minden munkatársától elvárja, hogy a minőségpolitikát megértsék és a minőségirányítási rendszer által szabályozott folyamatokat megvalósítsák, fenntartását alkotó módon támogassák és folyamatosan fejlesszék.

A GD GÉP ÉS DARU KFT. felső vetezősége elkötelezettséget vállal a minőségirányítási rendszerének folyamatos működtetésére és fejlesztésére.

Budapest, 2006. március 1.

Buriusz László                                         Szabó József
ügyvezető igazgató                                 ügyvezető igazgató